Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Telefonok képes leírás - Vodafone.tlap.hu
részletek »

Telefonok - Vodafone.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vodafone.tlap.hu » Telefonok
Keresés
Találatok száma - 4 db
Vodafone 345

Vodafone 345

A készülék nagyon jól kézbe simul. Az anyaghasználat az árához képest kitűnő. Természetesen fém és hasonlókra ne számítsunk. De a kis teló kézbe fogva nem nyikorog, a hátlap is stabilan áll a helyén. Leszedni a hátlapot kicsit nehéz, de segít benne egy kis bemélyedés a telefon tetején. Visszarakni viszont nagyon könnyen a helyére pattan. Mindenhol sima műanyag van a billentyűk pedig keményebb gumiból készültek. Méretek: magasság x szélesség x vastagság = 100.5 x 58 x 12 mm Súlya: 76 gramm.

Vodafone 845 Mr. Edition Rom telepítése

Vodafone 845 Mr. Edition Rom telepítése

Először is figyelmeztetni szeretnék mindenkit, hogy a művelet veszélyes (persze mi nem veszélyes, ugyanakkor szinte minden félbeszakadt művelet visszaállítható valamilyen módon, de azért kérnék mindenkit hogy tartsa be a lépéseket és akkor nem lehet nagy gond), és nem vállalok érte felelősséget, ha tönkremegy a készüléked egy hibás rom miatt.

Vodafone 920

Vodafone 920

A legnagyobb tudású modell a Vodafone 920, melyet a HTC gyárt a vörös szolgáltató számára. A Vodafone 920 egy Windows Mobile alapú 3G csúszkás kialakítású készülék, mely 2,4 colos kijelzőt és 2 megapixeles kamerát kapott. Érdemes megfigyelni, hogy a legújabb live! Menü már nem színes, hanem a mai trendnek megfelelően egyszínű, körvonalas, minimalista dizájnt kapott ami sokkal jobban néz ki, mint a korábbi kissé agresszív vörös-kék ikonsor.

Vodafone telefonok

Vodafone telefonok

Ha megtetszik egy okosabb, szebb vagy modernebb telefon, most alacsonyabb áron a tiéd lehet, mindegy, hogy feltöltőkártyás ügyfelünk vagy havidíjas előfizetőnk vagy (és még a hűségszerződésed lejártáig sem kell várnod). Megtarthatod a régi telefonszámodat és SIM kártyádat, így megspórolod a SIM kártya árát és csak a készüléket kell kifizetned. Ráadásul minél régebb óta vagy Vodafone-os, annál nagyobb kedvezményt adunk a kiválasztott mobil árából! Hogy mikor válthatsz kedvezményesen telefont és mennyivel alacsonyabb áron, az a nálunk eltöltött időtől és az utóbbi időszak számláinak vagy egyenlegfeltöltéseinek értékétől függ.

Tuti menü