Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fontos információk képes leírás - Vodafone.tlap.hu
részletek »

Fontos információk - Vodafone.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vodafone.tlap.hu » Fontos információk
Keresés
Találatok száma - 17 db
Állások

Állások

Munkák a Vodafone Magyarorszag Zrt kínálatában a Jobinfo állásportálon. Ha a Vodafone-nál állást keres érdemes idekattintani, mert az aktuális lehetőségeket találhatja meg. Az oldalon kereső program is van, ahol további segítséghez juthat az állás megtalálásával kapcsolatban.

Felelősségvállalás

Felelősségvállalás

A Vodafone Felelősségvállalás csoportja egy közösségi tér, ahol a másokért tenni akarás a fő szervező erő. Ez a csoport ad otthont a Vodafone Magyarország közcélú programjainak, így a Főállású Angyal projektnek is.

Help

Help

Ezen a lapon segítséget kaphat minden Vodafonenal kapcsolatos kérdésekben. Az oldalon választ kaphat kérdéseire, de ,ha mégsem találja, akkor a telefonos ügyfélszolgálat rendelkezésére áll. Az olnine segítséget is igénybe veheti.

Kutatóközpontot nyitott

Kutatóközpontot nyitott

A Vodafone megnyitotta új kutatás-fejlesztési központját a Szilícium-völgyben. A létesítményben tesztelt fejlesztések a cég többszáz millió előfizetője számára válhatnak elérhetővé. A Szilícium-völgyben található új kutatás-fejlesztési központ, a Vodafone Xone keretében a cég - amelynek 382 millió ügyfele van több mint 30 országban - technikai szakértelmet, pénzügyi és logisztikai támogatást nyújt majd a feltörekvő amerikai technológiai vállalatoknak, ezzel is segítve őket, hogy minél gyorsabban megvalósíthassák kísérleti fázisban lévő projektjeiket a Vodafone globális hálózatán keresztül. Céljuk a startup vállalkozások, kutató-fejlesztő laboratóriumok, egyetemek és a kockázati befektetők portfóliójában megtalálható innovatív technológiák felfedezése és értékelése új termékek és szolgáltatások bevezetése érdekében. Üzleti, kereskedelmi fókuszú támogatást kívánnak nyújtani a kiválasztott cégeknek - a Vodafone Xone csapatának üzletfejlesztésben, hálózati technológiákban, eszköztervezésben, szórakoztató elektronikában, számlázó és fizető rendszerekben, adatelemzésben és tartalomszolgáltatásban és jártas szakembereitől. Összesen 24 cégnek lesz lehetősége kihasználni a Vodafone Xone-ban rendelkezésre álló irodát és tesztkörnyezetet.

My Vodafone

My Vodafone

A My Vodafone alkalmazásba való belépéshez add meg a telefonszámod és jelszavad. Amennyiben még nem regisztráltál a My Vodafone-ra, kattints a regisztrációs linkre. Az egységes azonosítás és beléptetés megkönnyíti és egyszerűsíti az online szolgáltatásaink használatát!

Tehetséges roma fiatalokat támogatása

Tehetséges roma fiatalokat támogatása

A Romaster program keretében a Vodafone négy tehetséges roma származású fiatalt karol fel, akik anyagi támogatás mellett szakmai tapasztalatokat is szerezhetnek a vállalatnál. A programban résztvevő fiatalok pályafutását a középiskolai évektől egészen a diploma megszerzéséig követik. A program három fő pillérre épül: az első az anyagi támogatás, amelyet kizárólag tanulmányi célra fordíthatnak a diákok. A második elem: tanulónként egy mentor a Vodafone részéről, akihez bizalommal fordulhatnak, és aki emberi-szakmai támogatást nyújt nekik. A harmadik pillér pedig maga a gyakornoki munka, a lehetőségek függvényében. A Vodafone olyan diákokat keresett, akik a középiskolás éveik vége felé járnak, tehetségesek, ambiciózusak és kitartóak, emellett pedig felvállalják roma származásukat. Komoly gátja a romák felemelkedésének, hogy körükben rendkívül alacsony a felsőfokú végzettséggel rendelkezők száma, tehát ezeknek a fiataloknak nagyköveti szerepük is van a saját közösségükben, hogy megmutassák, érdemes tanulni.

Telefonok - tarifák

Telefonok - tarifák

A Vodafone kihagyhatatlan ajánlatai, újdonságok, aktuális tarifák, akciók csak Vodafoneos-oknak. Megtudhatjuk, hogy miért jó Vodafone-osoknak lenni - Kattintson a linkre és máris elérhetővé válnak a kívánt információk.

Vodafone

Vodafone

A Vodafone hivatalos weboldala, ahol információt gyűjthet minden szolgáltatásukról és közzétett híreikről. A z oldalon a Szolgáltatóval kapcsolatos elérhetőségek is megtalálhatóak. További információért kattintson a linkre.

Vodafone a Twitteren

Vodafone a Twitteren

A Vodafone Magyarország hivatalos twitter oldala. Maradj kapcsolatban Vodafone Hungary felhasználóval csatlakozz a Twitterhez most. Kíváncsi vagy, hogyan használja Vodafone Hungary a Twittert? Egy pillanat alatt csatlakozhatsz hozzánk és mindenre gyors választ fogsz kapni, e mellett tájékoztatást, információkat aktuális ajánlatunkról.

Hirdetés
Vodafone a Wikipédián

Vodafone a Wikipédián

A Vodafone Group Plc. a világ legnagyobb távközlési szolgáltatója bevétel alapján, melynek központja az angliai Newbury (Berkshire). 2007 februárjában több, mint 200 millió ügyfele volt 27 országban. További 38 országban rendelkezik érdekeltséggel. A Vodafone név a Voicedatafone rövidítése. A világ második legnagyobb mobil távközlési vállalata ügyfelek száma alapján a China Mobile mögött. A 10 milliónál több ügyféllel rendelkező Vodafone vállalatok az Egyesült Királyságban, Németországban, az Egyesült Államokban (Verzion Wireless nevű cégben van részesedése), Olaszországban, Spanyolországban, Törökországban és Indiában működnek.

Vodafone club

Vodafone club

A a program lényege, hogy csinál egy biztonsági mentést a memkarira. utána te kicseréled a betűtípust a gépeden, ugyan arra a névre, és szépen visszaállítod a progival. Ekkor kiírja, hogy újraindítod a telefont. nyomsz egy okét, és újra indul az új font-al. Egy Androidos telefon, főleg, ha kevésbé okos telefonról váltottunk, elsőre rengeteg újdonságot, felfedeznivalót tartogat, és mindenképpen érdemes időt szánni arra, hogy kipróbálgassunk mindenféle alkalmazást, beállítást, kényelmessé, kezessé téve ezáltal a telefonunkat. A rendelkezésre álló alkalmazások mennyisége azonban gyakran megakasztja az embert, és én magam is többször megkaptam a kérdést, hogy mi az, amit mindenképpen érdemes feltenni a teleofnra. Persze később, miután 'belaktuk a telefont, akkor is érdemes szemmel tartani a Marketet, és a vonatkozó oldalakat, mert akár véletlenül is rábukkanhatunk nagyszerű alkalmazásokra, tippekre, trükkökre. Ezúttal próbálok összefoglalni pár dolgot, amivel az indulást tehetjük egyszerűbbé.

Vodafone felelősségvállalás

Vodafone felelősségvállalás

A Vodafone Felelősségvállalás csoportja egy közösségi tér, ahol a másokért tenni akarás a fő szervező erő. Ez a csoport ad otthont a Vodafone Magyarország közcélú programjainak, így a Főállású Angyal projektnek is. Több, mint tizennégyezer tag.

Vodafone hitelkártya

Vodafone hitelkártya

Széles körű elfogadással és sokoldalú szolgáltatásokkal rendelkező dombornyomott, internetes vásárlásra is alkalmas hitelkártya. Az OTP Bank - Vodafone MasterCard hitelkártyát választva az OTP Bank 100.000 - 600.000 Ft közötti hitelkeretet biztosít Önnek, melyet bármikor szabadon felhasználhat. Sőt, az OTP Bank által kibocsátott Vodafone hitelkártya sikeresen ötvözi a klasszikus hitelkártya biztosította előnyöket a Vodafone előfizetéshez kapcsolódó kedvezményekkel, hiszen Vodafone telefonszámláját automatikusan kiegyenlítheti beszedési megbízással hitelkártyájáról, a kártyával új Vodafone előfizetői szerződés megkötése esetén tarifa és készülékvásárlási kedvezményekben részesülhet. A kártyához kapcsolódó aktuális Vodafone kedvezményekről további felvilágosítást a 1270-en kaphat, mely a Vodafone hálózatából belföldről díjmentesen hívható. A Vodafone telefonszámla automatikus kiegyenlítése. Miért előnyös? Az OTP Bank a hitelkártya számláról történő telefonszámla kiegyenlítést vásárlási tranzakcióként kezeli, így a telefonszámlára is biztosítva van az akár 45 napos kamatmentesség. Kényelem: a szolgáltatással elkerülhető a szolgáltatónál történő hátralékba kerülés. További információért kattintson a linkre.

Vodafone infó

Vodafone infó

Ismerkedj meg a Vodafone Magyarország történetével és menedzsmentünkkel, tegyél te is a környezetért, és tudj meg többet technológiai hátterünkről! 1999 július 7. A Vodafone Magyarország Rt. (az akkori VRAM és Primatel) elnyerte a koncessziós jogot magyarországi GSM 900 / DCS 1800 mobil rádiótelefon-hálózat kiépítésére. október 8. A Vodafone aláírta a koncessziós szerződést, amelynek értelmében a vállalat 15 éven át jogosult a 900 és 1800 megahertzes frekvenciatartományban mobiltelefon-szolgáltatást nyújtani magyarországi ügyfeleinek. november 30. A Vodafone beindította magyarországi szolgáltatását. 2001 január A Vodafone már kizárólag a saját hálózatán bonyolította a teljes fővárosi forgalmat. június 22. A cég Miskolcon megnyitotta első vidéki márkaképviseletét. További inó a linkre kattintva érhető el.

Vodafone internet

Vodafone internet

A mobil szolgáltató több megoldást kínál az internetezők számára.Első sorban a inkább a hordozható számítógépek számára előnyös megoldásokat kínál, de asztali számítógépeken is használható a Vodafone internet szolgáltatása. Legújabban már feltöltő kártyás megoldással is akár hűség nyilatkozat nélkül is lehet mobil internet szolgáltatást használni.

Vodafone Mayfly reklám

Vodafone Mayfly reklám

A Vodafone egyik reklámfilmje tekinthető meg. A Film egy kérészről szól,ami egyetlen napig él és mégsem sajnáljuk érte, hiszen ezen a napon csak annak él, amit szeret. Élvezi röpke élete minden pillanatát.

Zeneletöltés

Zeneletöltés

Ki üzemelteti az Unlimited Music Store zeneletöltő szolgáltatást? A szolgáltatás üzemeltetője a Vodafone Mo. Zrt. Mi a digitális zeneletöltés? - A zene digitális fájl formájában tárolódik a számítógépeken, hasonlóan a CD-hez. Letöltés során ezek a fájlok tömörítve kerülnek a számítógépedre. Legális az Unlimited Music Store zeneletöltő szolgáltatás? - Igen, a szolgáltatást a hanglemezkiadók, a jogi érdekvédelmi szervek és az előadókkal kötött megállapodások alapján biztosítjuk, így ez teljesen legális útja a zenék elektronikus beszerzésének. A világon kiadott valamennyi zene elérhető az Unlimited Music Store zeneletöltő szolgáltatásával? - Sajnos nem. Tudomásunk szerint ekkora kínálata senkinek nincs. Jelenleg több mint százezer zeneszámot tartalmaz a kínálatunk, melyet folyamatosan bővítünk. Ha valamit nem találsz meg, ne add fel, lehet, hogy napokon belül meglesz. Nézz vissza hozzánk! Mit csináljak, ha egy dalt nem találok meg az Unlimited Music Store-ban? - Nem kell semmit tenned, egyszerűen nézz vissza hozzánk néhány napon belül, lehet, hogy addigra már meg is lesz, hisz sokan kereshetik ugyanazt.

Tuti menü