Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vodafone linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Vodafone képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: vodafone.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 74 db
A Huawei okostelefonjait viszi a Szigetre a Vodafone

A Huawei okostelefonjait viszi a Szigetre a Vodafone

Okostelefonok szállításáról állapodott meg a távközlési eszközöket és készülékeket gyártó Huawei Co. Ltd. a Vodafone Magyarországgal. Az új készülékek már ott lesznek a Sziget-fesztiválon - közölte Beck György, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója. A vezérigazgató közlése szerint megállapodtak abban is, hogy a Huawei a Vodafone szponzorációs partnere lesz a Szigeten A Huawei további magyarországi gyártatást is tervez a Foxconn komáromi és az Elcoteq pécsi üzemében.

A világ legolcsóbb mobilja

A világ legolcsóbb mobilja

Fejlődő országokban akarja paicra dobni az általa 'a Föld legolcsóbb mobiltelefonjaként' hivatkozott készüléket, amelyet háromezer forintnak megfelelő összegnél is olcsóbban vihetnek majd haza a vásárlók. A Vodafone 150 márkanevű készüléket a barcelonai Mobile World Congressen mutatták be, a rendezvényen a mobilcég elmondta, a rendkívül olcsó készüléket szegény országokban, többek közt Indiában, Törökországban és nyolc afrikai államban fogják piacra dobni. Ára tizenöt dollárnál, vagyis mintegy háromezer forintnál is alacsonyabb lesz - nyilatkozta a Vodafone. Az ENSZ becslései szerint 2010-re világszerte már mintegy 5 milliárd ember rendelkezik majd mobiltelefonnal, a gyártók pedig leginkább a fejlődő országokban bővíthetik majd eladásaikat, hiszen a fejlett térségekben szinte mindenki vásárolt már készüléket magának, aki tehette. Az ITU nevű nemzetközi telekommunikációs szervezet szerint a fejlődő országokban a beszédkommunikáció mellett azért népszerűek az egyszerű készülékek, mert ezek is alkalmasak arra, hogy banki utalásokat intézzenek, vagy egészségügyi szolgáltatásokat vegyenek igénybe rajtuk - például sms-ben elküldhetik a pácienseknek a kezelési útmutatókat - írja a BBC.

A Vodafone a nyerő a Malévnál

A Vodafone a nyerő a Malévnál

A Malév új telekommunikációs partnere a Vodafone lett, az erről szóló szerződést augusztus 24-én írta alá a két vállalat képviselője. A légitársaság pénteki közleménye szerint a nemzeti légitársaság meghívásos tenderen választotta ki új partnerét, a tenderen valamennyi magyarországi mobil kommunikációs szolgáltató indult.

A Vodafone az UEFA megállapodása

A Vodafone az UEFA megállapodása

A Vodafone ma egy új, kizárólagos 3 éves megállapodást jelentett be, mely szerint az UEFA Bajnokok Ligáját kiemelt mértékben támogatja 2006. július 1-jével kezdődően. A szponzorációs szerződés szerint a Vodafone az UEFA Bajnokok Liga hivatalos partnere lesz az elmúlt években már megismert hivatalos mobilszolgáltatói státusz mellett. A partnerkapcsolat lehetővé teszi, hogy a Vodafone tartalmakat szolgáltasson a futballrajongók számára az UEFA Bajnokok Ligája összes mérkőzéséről, legyen szó sms- vagy mms-értesítésekről, mérkőzés videóösszefoglalókról, vagy gólvideókról - a megszokott Vodafone live! kínálat mellett 3G-n is. Ez ugyanakkor azt is jelenti, hogy a Vodafone és a Manchaster United felbontja szerződését. Bár nem tudni, hogy döntés mögött ez áll-e, de tény, hogy júliusban a klub szurkolói felszólították a szolgáltatót, hogy hátráljon ki a négy éves szerződésből tiltakozásul az ellen, hogy az amerikai Malcolm Glazer megvette a Unitedet.

A Vodafone beállt a sárzuhany alá

A Vodafone beállt a sárzuhany alá

Tanítanivaló kommunikációs lúzerség a versenytárs apró esetlenségét saját szarvashibává alakítani. A Vodafone nemzetközi tananyag lesz. Csütörtök délután fél hét van. Jelenleg 512 tagja van a Facebook-on a fuck you Vodafone logóval feldíszített Ok, csörögjetek ránk! ;) csoportnak. A Vodafone twitter-követőinek száma ebben a pillanatban 385 fő. Ugyanezen az oldalon jelenleg egy pénteken leírt üzenet olvasható: Úgy tűnik, ma összeomlóban van a világ. A világ nem, de a Vodafone kommunikációja most biztosan összeomlott. Az korábban sem volt kétséges, hogy a piros cégnél, valahol a szervezeti piramis tetején létezik egy kellemetlen erő, ami képes arra, hogy vízilabdázókat kényszerítsen a Robin Hoodos reklámba, meg mindenhova, ahova lehet. A hozzáértés ostoba magabiztosságával megtett eddigi elefántkodás azonban legfeljebb annyit eredményezett, hogy a régen szimpatikusnak tűnő márka unalmas és jellegtelen lett.

A Vodafone új táblagép

A Vodafone új táblagép

A szeptemberi IFA kiállítás egyik nagy újdonsága, a Vodafone Smart Tab 7 már elérhető a Vodafone üzleteiben, tökéletes karácsonyi ajándékot kínálva az okos megoldásokat kedvelő felhasználóknak. A Vodafone első sajátmárkás táblagépe azokat a felhasználókat célozza, akik elérhető áron szeretnének csúcsminőségű, a legújabb technológiai igényeket kielégítő géppel büszkélkedni. Legyen szó munkáról vagy szórakozásról, a Vodafone Smart Tab 7 otthon és útközben is kiváló teljesítményt nyújt. A készülékben egy 1,2 gigahertzes kétmagos processzor dolgozik, így igazán élvezetes vele a böngészés. Az Android 3.2 operációs rendszer támogatja az Adobe Flash és a HTML5 technológiákat, ráadásul az előretelepített tartalmakon kívül, több mint 300 000 letölthető alkalmazás áll még a felhasználók rendelkezésére az Android Marketen. A táblagép 7 hüvelykes kijelzőjének és a Google Maps-nek köszönhetően mostantól az utazás is stresszmentes lehet, hiszen a felhasználó gyorsan és biztosan megtalálhatja úti célját. A Vodafone Smart Tab 7 már 6 900 forintért elvihető a Tablet MobilNet 14 tarifacsomagra vállalt kétéves határozott idejű szerződés esetén. A tarifacsomag havidíja 7900 Ft, amelyhez január végéig dupla, azaz 8 GB adatforgalom tartozik.

Állandó akciók

Állandó akciók

A Vodafone június 22-től érdekes állandó akciót indít Vodafone Kedd néven. Ez azt jelenti, hogy az ügyfeleik minden kedden a Palace Cinemas 11, és a Cinema City 13 mozijába egy ismerősüket rendkívül olcsón bevihetik a vetítésekre, továbbá a Burger King 26 gyorséttermében egy Whopper menü áráért kettőt kapnak. Mind a mozik, mind a menü esetében az igényléshez egy normál díjas SMS-t kell küldeni a szolgáltatónak, a válaszban pedig az ügyfél megkapja a helyszíni azonosításhoz szükséges kódot - ezt bemutatva lehet igénybe venni a kedvezményt. A kizárólag mobilnet-előfizetéssel rendelkező előfizetők a Vodafone SMS programmal küldhetnek üzenetet. További információért kattintson a linkre.

Állások

Állások

Munkák a Vodafone Magyarorszag Zrt kínálatában a Jobinfo állásportálon. Ha a Vodafone-nál állást keres érdemes idekattintani, mert az aktuális lehetőségeket találhatja meg. Az oldalon kereső program is van, ahol további segítséghez juthat az állás megtalálásával kapcsolatban.

Árfigyelő: Új Vodafone készülékek

Árfigyelő: Új Vodafone készülékek

Ma két 3G-s készülékkel és egy rendkívül olcsó sztereó FM rádiós modellel gyarapodott a kínálat. Ez utóbbi mellé fejhallgatót is csomagol a gyártó. További infó az új Vodafone készülékekkel kapcsolatban a linkre kattintva érhető el.

Hirdetés
Automatikus adatmentő szolgáltatás

Automatikus adatmentő szolgáltatás

Hasznos segédprogramot kínál a Vodafone azok számára, akiknek valamiért pótolniuk kell már meglévő névjegyeket vagy SMS-eket a telefonjukon, netán a készülék lecserélését tervezik. Az ingyenesen igénybe vehető AdatŐr a Vodafone Pakk szolgáltatáscsomag részeként a napokban vált elérhetővé. A cég többplatformos alkalmazása révén nem kell többé a számítógépes kliensprogramot használni a telefonon tárolt adatok, például a névjegyzék lementésére, ami számos helyzetben jól jöhet a telefon tulajdonosának. Ilyen szolgáltatást egyébként korábban több telefongyártó (például a Nokia) is indított, a Vodafone megoldásának különlegessége, hogy gyártótól függetlenül, több tucatnyi készülékkel kompatibilis. Az AdatŐr jelenleg két platformon, Androidon, és Java-alapú készülékeken működik, bizonyos szolgáltatások elérhetősége változó a két rendszerkörnyezetben. Így például a javás verzióban a naptáradatok lementésére is lehetőség van, ugyanakkor az SMS-ek mentése nincs mód - ezt csak az androidos telefonnal rendelkezők érhetik el. Lényeges különbség továbbá, hogy roaming környezetben az időzített adatmentés csak az Androidon kapcsolható ki automatikusan, a javás készülékeknél kézzel kell leállítani a szinkronizációt.

Beck György: jól jöttünk ki a mobilpiaci válságból

Beck György: jól jöttünk ki a mobilpiaci válságból

Az elmúlt évben 6-8 százalékkal csökkent a mobilpiac bevétele Magyarországon; fellendülés csak a második félévben várható, de éves szinten az idén még mindig 3-5 százalékos visszaesést jelez előre a Vodafone Magyarország az első negyedéves adatok és a tendenciák alapján. A Vodafone Magyarország 2009 elején, hasonlóan az iparág más szereplőihez, még folyamatosan fejlődő piacra számított, amit tavaly az első négy hónap adatai igazoltak is. Ekkor úgy tűnt, a válság a mobilkommunikációs piacra nem hat, ám májustól kezdve a trend megfordult, s a mai napig visszaesést mutat - monda Beck György, a társaság vezérigazgatója. Hozzátette, hogy az idén már óvatosabbak, úgy látják a nyáron sem lehet trendfordulóra számítani, csak ősszel várhatók pozitív fejlemények. A munkanélküliség továbbra is magas, 11 százalék feletti, ami alapvetően befolyásolja a lakossági költést, s a kis- és közepes cégek is spórolnak távközlési kiadásaikon. A vezérigazgató megjegyezte: sok hatékonyságnövelő és költségcsökkentő lépést tettek az elmúlt másfél évben. A hatékonyság növelésében sokat segített az is, hogy a Vodafone áttért a kínai Huawei hálózati eszközeinek használatára. Ez legalább 20 százalékkal csökkentette a cég energia-felhasználását, ami az egyik legnagyobb költségtétel egy mobilszolgáltató esetében.

Branatel Kft.

Branatel Kft.

Cégünk 2001-ben alakult, jelenleg 7 főt foglalkoztatunk. Vodafone üzlet üzemeltetésével foglalkozunk Bács-Kiskun, Pest és Jász-Nagykun-Szolnok megyében. Szolgáltatásaink: - Előfizetéses készülékek, - Kártyás csomag, - Tartozék, - Elő- és hátlap, - Akkumulátor, - Töltő, - Tok.

Dominanciára tör a Vodafone Katarban

Dominanciára tör a Vodafone Katarban

Folytatja terjeszkedését a nemzetközi piacokon a Vodafone, legújabb célkitűzése, hogy Katarban 40 százalékra emelje piaci részesedését egy évtizeden belül. A júliusban alapított katari leányvállalatának (Vodafone Qatar) részvényei az első tőzsdei napon 30 százalékkal emelkedtek. A katari állam az utolsó az Öböl-menti országok közül, ahol a megnyitották a telekommunikációs piacot a verseny előtt. A kormányzat a verseny növekedésétől a gazdaság fejlődését várja és valószínűleg a hazai Qatar Telecom vállalatot is ösztönözni fogja az új rivális. Ehhez a szomszédos országok adtak példát, ahol az egykor csak otthon dolgozó cégek (Emirates Telecommunications, Saudi Telecom, stb.) mára nemzetközivé váltak. A Vodafone helyi vezérigazgatója Grahame Maher eddig elégedett vállalata tevékenységével és úgy gondolja a Katarban élő vagy ideiglenes megtelepedő külföldiek ideális keresletet biztosítanak. A tőzsdére lépés 928 millió dollárt hozott a cégnek, de megfigyelők szerint még eltart egy ideig míg a Vodafone a Qatar Telecom után eredhet és valóban fenyegetheti pozícióit.

Egy Vodafone értékesítő mindennapjai

Egy Vodafone értékesítő mindennapjai

Vásárló (idősebb hölgy) - Vodafone előfizetést szeretnék vásárolni! Értékesítő: - Előfizetés vásárlásához át kellene fáradni a szemben lévő márkaboltba! V: - Akkor itt olyan telefonok vannak, amikbe videókazetta való? É(bizonytalanul) - Nem...feltöltőkártyás készülékeink vannak. V: - Na, hát azt mondom, hogy itt videókártyás telefonok vannak!!! É: Igen... V: A Siemens M50 az MMS? É(türelmét vesztve) - Nem, az egy mobiltelefon... V: - Nem igaz, maga egyáltalán nem ért a szakmájához!!! (elviharzik)

Elnökcserére készül a Vodafone

Elnökcserére készül a Vodafone

Lemondását készíti elő Sir John Bond, a Vodafone telekommunikációs vállalat elnöke, ezért a cég elkezdte keresni utódját, aki a jövő évi közgyűlésen választhatnak meg. A jelenlegi elnök távozásának bejelentését a részvényesek elégedetlenségsége előzte meg. A Vodafone részvényeinek egy köre júliusban megpróbálta elmozdítani Sir John Bond elnököt, de az akció sikertelen volt. A befektetők elégedetlensége azonban nem csökkent ezután sem, a kritikák első sorban a vállalat felvásárlási politikájára fókuszálnak. Egy az ügyben járatos forrás a Financial Times-nak azt mondta, hogy az új elnök keresése már a júliusi közgyűlés előtt elkezdődött, a megfogalmazott kritikák csak kissé felgyorsították a folyamatot. Sir John Bond a forrás szerint mindig is azt állította, hogy hat évre vállalja el a telekommunikációs vállalat vezetését. A céghez 2005-ben csatlakozott igazgatóként, majd egy évvel később lett az igazgatótanács elnöke. A Vodafone nem reagált a hírekre.

F1: Magyar szponzor a McLarennél!

F1: Magyar szponzor a McLarennél!

A konstruktőri és egyéni pontversenyben is éllovas brit csapat főszponzora, a Vodafone telekommunikációs cég teremtette meg a lehetőséget arra, hogy a Hungaroringen egy magyar vállalat is megjelenhessen a csapat gépein. A reklámhelyek piaci értéke forintban számolva kilenc számjegyű összeget tesz ki. Az együttműködést Beck György, a Vodafone Magyarország Zrt. elnök-vezérigazgatója és Csányi Sándor, a Picket is magában foglaló Bonafarm csoport alapítója jelentette be hétfői sajtótájékoztatóján. 'A Vodafone a Vodafone McLaren Mercedes csapat névszponzora és 'hivatalos mobilkommunikációs partnere'. Ez a partneri viszony a Vodafone legfőbb globális szponzorációs szerepvállalása, amibe a Magyar Nagydíj idejére szeretnénk bevonni a Picket, ezzel is erősítve a hazai márkák értékét. Hiszünk abban, hogy a multinacionális nagyvállalatok és a hazai márkák közös erővel olyan sikereket képesek elérni, amelyek az ország hírnevét a minőséggel és az innovációval kötik össze, és amelynek remek iskolapéldája a Vodafone által kezdeményezett együttműködés' - mondta dr. Beck György, a Vodafone Magyarország elnök-vezérigazgatója.

Felelősségvállalás

Felelősségvállalás

A Vodafone Felelősségvállalás csoportja egy közösségi tér, ahol a másokért tenni akarás a fő szervező erő. Ez a csoport ad otthont a Vodafone Magyarország közcélú programjainak, így a Főállású Angyal projektnek is.

Tuti menü