Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Külföld képes leírás - Vodafone.tlap.hu
részletek »

Külföld - Vodafone.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vodafone.tlap.hu » Külföld
Keresés
Találatok száma - 7 db
Vodafone - Albánia

Vodafone - Albánia

Az Albán Köztársaság vagy Albánia Délkelet-Európában, a Balkán-félszigeten fekvő független állam. Északon Montenegró (172 km), északkeleten Koszovó (112 km), keleten Macedónia (151 km), délkeleten és délen Görögország (282 km), délnyugaton a Jón-tenger, nyugaton pedig az Adriai-tenger határolja. Partvonalának teljes hossza 362 km. Albánia 2009 áprilisa óta tagja a NATO-nak és ebben a hónapban adta be felvételi kérelmét az Európai Unióhoz. Ha Albánia hivatalos Vodafone weboldalára szeretne eljutni, kattintson a linkre.

Vodafone - Ausztrália

Vodafone - Ausztrália

Ausztrália politikai értelemben az Ausztrál Államszövetség köznapi elnevezése. Az Ausztrál Államszövetség a hatodik legnagyobb területű ország a Földön; az egyetlen olyan, amely egy egész kontinensre kiterjed, Ausztrália és Óceánia legnagyobb országa. Új-Zéland tőle délkeletre, Indonézia, Pápua Új-Guinea és Kelet-Timor északra helyezkedik el. Az Egyenlítőtől délre (a déli féltekén), a 10. és a 40. szélességi kör között található. A Vodafone hálózata itt is jelen van, weboldala a linkre kattintva elérhetővé válik.

Vodafone - Egyesült Királyság

Vodafone - Egyesült Királyság

Nagy-Britannia és Észak-Írország Egyesült Királysága (angolul United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland vagy Britain, 1921 előtt Nagy-Britannia és Írország Egyesült Királysága, a magyar köznapi használatban többnyire Nagy-Britannia, illetve gyakran helytelenül Anglia) nyugat-európai szigetország, mely Nagy-Britannia teljes területét és az Ír-sziget északkeleti részét, valamint több kisebb szigetet foglal magába. Szárazföldi határa csak Észak-Írországnak van, Írországgal, ettől eltekintve az országot az Atlanti-óceán, az Északi-tenger, a La Manche és az Ír-tenger határolja. A legnagyobb szigetet, a Brit-szigetet a Csatorna-alagút köti össze Franciaországgal. Az Egyesült Királyság egységállam. Vodafone hálózatuk már aktív és egy kattintással elérhető innen.

Vodafone - Görögország

Vodafone - Görögország

Görögország, hivatalos nevén a Görög Köztársaság , ország Európa délkeleti részén, a Balkán-félsziget déli végén. Északon Albániával Macedóniával és Bulgáriával, keleten pedig Törökországgal határos. A kontinentális Görögország keleti és déli partjait az Égei-tenger, míg nyugati partjait a Jón-tenger mossa. Mindkettő a Földközi-tenger keleti medencéjének része, mely sok szigetnek ad helyet. Görögországi Vodafone hálózatukhoz tartozó weblapra egy kattintással is eljuthatnak innen.

Vodafone - Hollandia

Vodafone - Hollandia

Hollandia, teljes nevén Holland Királyság, nyugat-európai ország. Délről Belgium, keletről Németország, északnyugat felől az Északi-tenger határolja. A holland közjog különbséget tesz Hollandia és a Hollandiai Királyság között. A Hollandiai Királyság 4 részből áll: Hollandia, valamint Karib-szigetekhez tartozó Aruba, Curaçao és Sint Maarten. Belgium, Hollandia és Luxemburg szoros regionális együttműködését általában Benelux államokként említik. Ha a hollandiai Vodafone oldalra szeretne eljutni, akkor kérem kattintson a linkre.

Vodafone - Málta

Vodafone - Málta

Málta egy szigetország Dél-Európában. A Földközi-tenger középső részén, stratégiai pozícióban elhelyezkedő szigetek fölötti uralomért az évszázadok során sok nagyhatalom harcolt. Málta az Európai Unió (EU) tagállama. Máltán elérhető a Vodafone hálózata és, ha szeretne érdeklődni, informálódni ezzel kapcsolatban, akkor kattintson erre a linkre.

Vodafone - Románia

Vodafone - Románia

Románia, kelet-közép-európai állam, fővárosa Bukarest. Északkeletről Ukrajna és Moldova határolja, nyugatról Magyarország és Szerbia, délről Bulgária, míg keleten a Fekete-tengerrel határos. Az ország 2007. január 1-jétől az Európai Unió tagja. Országukban a Vodafone is szolgáltat, oldaluk innen elérhető minden érdeklődő számára.

Tuti menü