Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Viszonteladók képes leírás - Vodafone.tlap.hu
részletek »

Viszonteladók - Vodafone.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vodafone.tlap.hu » Viszonteladók
Keresés
Találatok száma - 7 db
Branatel Kft.

Branatel Kft.

Cégünk 2001-ben alakult, jelenleg 7 főt foglalkoztatunk. Vodafone üzlet üzemeltetésével foglalkozunk Bács-Kiskun, Pest és Jász-Nagykun-Szolnok megyében. Szolgáltatásaink: - Előfizetéses készülékek, - Kártyás csomag, - Tartozék, - Elő- és hátlap, - Akkumulátor, - Töltő, - Tok.

Hajdúböszörményi viszonteladó

Hajdúböszörményi viszonteladó

Hajdúböszörményi viszonteladó elérhetőségei és nyitvatartási ideje, egyéb információk találhatóak meg a következő Vodafone viszonteladó linkjén. Az üzlet hétfőtől péntekig és szombaton is várja vásárlóit.

Hellotel - Budapest

Hellotel - Budapest

A Hellotel márkanév alatt működő Vodafone üzletek az ország számos pontján megtalálhatóak és számuk folyamatosan nő. A Hellotel a világ legnagyobb mobiltelefon szolgáltatójának egyik jelentős, hazai partnere. Üzleteinkben teljeskörűen értékesítjük szolgáltatásait és akciós csomagjait, azaz a hagyományos havidíjas előfizetéseket /postpaid/, és az előrefizetett, úgynevezett kártyás előfizetéseket /prepaid/. Üzleteinkben az akción kívüli független mobiltelefonokhoz széles körű tartozékokat és kiegészítő választékot is tartunk. Megtalálhatóak a gyári kiegészítők és a minősített szállítóktól beszerzett utángyártott tartozékok is. A Hellotel márkanév a Bravogroup Holding tulajdona. Az üzleteket a Hellotel Kft. üzemelteti saját maga, franchise vagy viszonteladó partnerei által. Ennek megfelelően az üzletekben nyújtott szolgáltatások magas minősége és a széles áruválaszték - az eladási hely sajátosságaitól függően - azonos színvonalú. Az előfizetések és a mobiltelefonok szakszerű értékesítését, a vevőszolgálati munka ügyfélcentrikusságát a Hellotel jól képzett és értékesítésben nagy tapasztalatot szerzett munkatársai biztosítják. Munkatársaink rendszeresen részt vesznek a szolgáltató és a mobiltelefon gyártó cégek belső tanfolyamain, ezáltal mindig a legfrissebb információk felhasználásával tudják az ügyfelek igényeit kielégíteni, problémáit megoldani.

Tiszaphone - Szeged

Tiszaphone - Szeged

A Tiszaphone Kft. Szegeden tevékenykedik, mint hivatalos viszonteladó. Szolgáltatásai: - Feltöltőkártyás és előfizetői tarifacsomagok értékesítése, - Előfizetői szerződések hosszabbítása, - Speciális előfizetői tarifacsomagok értékesítése, - Szervizfelvevő pont (garanciális mobiltelefonok átvétele, továbbítása szervíz felé, kiadása), - Számla befizetés, - Feltöltőkártyák feltöltése, - Mobiltelefon tartozékok értékesítése, - Általános ügyfélszolgálati tevékenység.

Viszonteladók

Viszonteladók

Szolgáltatások: - ingyenes házhozszállítás Budapesten - új készülék forgalmazás - hivatalos Vodafone viszonteladó - házhozszállítás - bizományi értékesítés - telefon adás-vétel - szervíz - tartozékok értékesítése - feltöltőkártyák - előlapok forgalmazása - használt telefon beszámítás. További információért kattintson a linkre.

Vodafone viszonteladó

Vodafone viszonteladó

Budapesti partner, viszonteladó a Csepel Plázában. Forgalmazott márkái: Nokia, Samsung, Siemens, Alcatel, LG, Motorola, Panasonic, Sony, Sagem, Sharp, Sony Ericsson. Várjuk kedves érdeklődőinket Csepelen.

Vodafone viszonteladói fórum kérdés - válasz

Vodafone viszonteladói fórum kérdés - válasz

Érdekelne bármi vélemény,információ, ami egy esetleges Vodafone bolt nyitásával kapcsolatos... Hogyan működnek ezek a dolgok? Ha én akarnák csinálni egy boltot például, akkor mi a teendő? Valakinek van valami információja e téren? A válaszokat a fórum linkjére kattintva érheti el.

Tuti menü